Meijburg Schilderwerken is uw partner op het gebied van industrieel schilderwerk. Onze industrieel schilders werken hierbij vaak in een omgeving waar geen of slechts een geringe productiestop mogelijk is. De industrieel schilders van Meijburg Schilderwerken zijn ervaren specialisten in dergelijke omgeving. Hierbij staat veiligheid op nummer een!

Ieder project is uniek en kent zodoende zijn eigen eisen. Voordat een project wordt opgestart gaan wij samen met de klant kijken naar het project en het eventuele probleem. Op basis hiervan bepaalt Meijburg Schilderwerken welke coatings geschikt zijn en welke procedures er doorlopen moet worden. In samenspraak met de klant plannen wij werkzaamheden in, zodat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder van de coating werkzaamheden ondervindt.

Tijdens de coatingwerkzaamheden houden onze industrieel schilders regelmatig een temperatuur en vochtmeting. Deze worden opgeslagen in een logboek, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond en voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij een kwaliteitscontrole uitvoeren. Zodra dit is uitgevoerd is gaan wij samen met de klant het werk langs. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Neem contact op voor meer informatie.